Looking For Anything Specific?

Φωτια Στην Κερατεα : ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΆΙΡΟ: TΡΕΝΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ... / Έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση, ενώ έχουν καεί και σπίτια.

Φωτια Στην Κερατεα : ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΆΙΡΟ: TΡΕΝΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ... / Έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση, ενώ έχουν καεί και σπίτια.. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε.

Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η. «αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας.

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι - Το ...
Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι - Το ... from media.enikos.gr
Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής, με το 112 να δίνει εντολή για εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές.

Μέχρι τις σπέτσες έχει φτάσει ο καπνός από τη φωτιά στην κερατέα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Αγωνιώδεις προσπάθειες κατέβαλλαν κάτοικοι, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής, με το 112 να δίνει εντολή για εκκένωση του οικισμού. Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Φωτια Κερατεα : Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ...
Φωτια Κερατεα : Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ... from images32.inewsgr.com
Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Αγωνιώδεις προσπάθειες κατέβαλλαν κάτοικοι, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας.

Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι προς τον εθνικό δρυμό του σουνίου. Αγωνιώδεις προσπάθειες κατέβαλλαν κάτοικοι, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112.

Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί:

Αναζωπύρωση στην Κερατέα | OPEN TV
Αναζωπύρωση στην Κερατέα | OPEN TV from s.tvopen.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι προς τον εθνικό δρυμό του σουνίου. Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ανησυχία για τον εθνικό δρυμό σουνίου. Εντολή για εκκένωση του οικισμού μαρκάτι. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου τέλος, από πλευράς αστυνομίας, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά. Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα.

Οι φωτιές έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτιαείναι πάρα πολύ. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Εντολή για εκκένωση του οικισμού μαρκάτι. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου τέλος, από πλευράς αστυνομίας, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι προς τον εθνικό δρυμό του σουνίου. Σύμφωνα με το meteo εικόνες του.

Posting Komentar

0 Komentar